Allt började med att min minsting Mimmi (dotter 17 år) ville ha en egen voffe eftersom hennes kompis har. Kompisen som har 2 JackRussel skulle då komma så vi fick se att hundarna kom överens, den ena är en hane.Tänkte “jösses” tänk om Beppe äter upp hanen!
Såg annonsen: Rottweiler med mordögon åt upp stackars Jackrussel!

Men det gick bra! Hanen försökte väl mest att rida på Beppe och skällde hela tiden, han tyckte väl att han skulle få bestämma eftersom han var äldst.
3 tjejkompisar var med och efter stund gick dom iväg en bit och småviskade lite, kom tillbaks och frågade:
Kan inte Beppe få hänga med till stallet?

Det var det dummaste jag hört!!! tänkte jag först……..men efter lite övertalning så fick jag ge mig.
4 tjejer, 2 Russlar, sadlar, hästtäcken och Beppe knölade in sig iden minsta lilla Golf jag sett!
Beppe fick sitta i skuffen och tittade på mig med sina STORA ögon när dom åkte ner för backen. Det gjorde lite ont i hjärtat!, Beppe ute på sitt första stora äventyr utan matte.

MEN han var jätteduktig! Låtsades som om inte hästarna fanns och fick en egen mysig box.
Vid ett tillfälle fick Mimmi hålla både häst och hund för att nån skulle springa in och hämta nåt, Beppe sprang efter en bit och blev då ståendes med rumpan framför hästensmiley och naturligtvis kunde inte hästen hålla sig utan var tvungen att nosa lite i rumpan på Beppe, jag tror nog att ni kan se Beppes reaktion framför er………………….
Idag var tjejerna här igen och hämtade Beppe!